Wednesday, July 4, 2012

Η θάλασσα του Έρωτα.

Βρήκες τον έρωτα ήδη χτισμένο και την αγάπη ετοιμοπαράδοτη,στη καρδία σου,με το πρώτο σου φιλί.
Μάθε όμως πως ο έρωτας δεν τον βρίσκει κανείς έτοιμο,αλλα τον συναρμολογεί,κατασκευάζει και τον τσιμεντώνει ενώ τη λέξη ''σε αγαπώ'',που τη κατάντησες γελοία,δεν πρέπει να τι λές με την ίδια ευκολία που λές ''δώσε μου μια τσούρα'' ή ακόμα χειρότερα ''σε θέλω''.

Και αναρωτίεμαι αν μετα το τσιγάρο,το ποτό και τα όργια που θα κάνεις,θα νιώσεις πιο...χμμμ...γεμάτος?Και έπειτα το απόλυτο καινό.Θα κοιτάς την Αυγουστίατικη θάλασσα και θα είσαι μόνος σου γιατι το τσιγάρο έσβησε,το ποτό σου τέλειωσε,και οι ηδονές σου ήταν της στιγμής.Και όταν το καταλάβεις αυτο-όχι,όχι δεν θα είναι αργα γιατι πιστευω πως ποτε δεν είναι αργά για τίποτα-απλα θα έχεις χάσει πολύτιμα συναισθήματα και δεν θα γνωρίσεις το κόσμο του ανθρώπου.

Μπήκες στη θάλασσα του Έρωτα και πλατσούρισες με τα νερά,δροσίστηκες με τις στάλες και έπαιξες μες την αμμουδια και μετα έτρεξες στον ήλιο για να στεγνώσεις,ακριβώς όπως κανει ένα πιτσιρίκι στη θάλασσα.Κάποια στιγμή ευχομαι να ξεσηκωθεί τσουνάμι εναντίον σου και αυτη είναι η καλύτερη ευχη που μπορώ να σου δώσω.

Καλο ταξίδι και καλό Καλοκαίρι.

2 comments:

  1. Tι όμορφο...Ή μάλλον ρεαλιστικό...Έχω κι εγώ κάποιον στο μυαλό μου που ταιριάζει με τις περιγραφές. Κάποτε θα καταλάβουν ότι οι στιγμιαίες απολαύσεις είναι ακριβώς αυτό...Στιγμιαίες.

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου.
    Στην αρχή το έγραψα όντως για ενα συγκεκριμένο άτομο αλλα τώρα αποφάσισα να το αφιερώσω σε εμένα την ίδια.
    Πολλες φορές θέλουμε να ζήσουμε τις απολάυσεις του σήμερα τόσο έντονα που ξεχνάμε τι θα χάσουμε άυριο.

    ReplyDelete