Monday, April 19, 2010

Mad world[part 1]

Πέφτει το βράδυ.Ξέρεις τι θα γίνει...το ξέρεις καλα αλλα δεν μπορεις να το αποτρέψεις...
Κρυώνεις..η υγρασία γλύφει το γυμό κορμί σου.Οι πληγές που με τόσο κοπο προσπάθησες να γίανεις,ανοίγουν σαν να σκέφτονται απο μόνες τους...Το αίμα τρέχει απο τα μάτια σου και κατευθύνετε προς την γλώσσα σου.Eκεί,μπερδέυετε με το σάλιο σου με αποτέλεσμα να καταπιείς την ίδια σου την αηδία.Και ενώ σπαράζεις απο την βρωμία της γεύσης σου,δέχεσαι χτυπήματα και μαχαιρώματα στην κρυσταλένια,γυμνή σου πλάτη και σωρίαζεσαι στο χώμα απο όπου σκουλίκια ικανοποιούν την πείνα σου απο το δικό σου αίμα.
Άνθρωποι προχωράνε δίπλα σου και πατάνε-οικιοθελώς;-τα δαχτυλα των χερίων σου και σπάνε τα κόκαλα,και τρέχει το αίμα...
Και εσύ νιώθεις το κορμί σου μουδιασμένο,βλέπεις την ψυχή σου να σου ξεσκίζει το στήθος-τόσο ευκολα,όπως ακριβώς έσκιζες τα δώρα σου,Εκείνες τις μέρες-για να βγεί αθόρυβα απο το άχρηστο,σε λίγο,πτώμα.Και ενω παρακολουθείς όλη αυτην την κόλαση που πέρνεις μέρος στα μόλις 1.60μ του σώματός σου,σκέφτεσαι...
Στα δεξιά σου,ακόυς κορίσια να ξερνάνε τα σωθικά τους,ενώ στα αριστερά,ένα ετοιμοθάνατο ζευγάρι γέρων σέρνονται ο ένας προς τον άλλον,εστω για να ενώσουνε τα ρυτιδιασμένα χέρια τους.Και εσύ θες με όλη την δύναμη της ψυχής του να τους βοηθήσεις...και δεν μπορείς..
Πρέπει να περιμένεις την Μέρα..και περιμένεις την Μέρα.Θα τα καταφέρεις μέχρι εκείνη την ημέρα;Και για πόσο καιρός θα πρεπει να γέυεσε το αίμα σου;.Γιατί πρέπει να πονάς;Και γιατι αυτη η Μέρα να μην είναι η σημερινή μερα;!
(και όποιος κατάλαβε...)




2 comments:

  1. xmmm...απ τη μία μ'άρεσε αλλάααα...γτ τόσοοοο μα τόσο χάλια ρε γλυκούλα μ?:/ εγώ πιστεύω πως δν χρειάζεται να περιμένεις αυτή τη Μερα πάντως..... :)

    ReplyDelete
  2. tipota dn einai toso xalia p na mn mporei an ginei xeirotero. kouragio :)

    ReplyDelete